Top 5 motive pentru care un sistem de securitate este un MUST HAVE pentru locuința ta

sistem de securitate

Te-ai gândit vreodată cât de în siguranța este locuința ta atunci când tu pleci de acasă? Ce îți garantează că nimic rău nu se poate întâmpla și că nu te vei trezi fără lucrurile cele mai de preț? Exact! Nimeni și nimic nu-ți poate garanta acest lucru. Iar din această cauză, trebuie să iei măsuri.

În acest articol îți vom oferi mai multe soluții ideale pentru a-ți securiza casa ca la carte. Așadar, îți punem la dispoziție în rândurile ce urmează un top cu 5 motive pentru care locuința ta are nevoie CHIAR ACUM de un sistem de securitate de încredere.

  1. PROTECȚIE TOTALĂ

Cu un sistem de securitate bine pus la punct ai garanția că ești asigurat din numeroase puncte de vedere. În plus, dacă optezi pentru serviciile All Area Systems, primești acoperire pe mai multe planuri, precum: camere de supraveghere de interior și exterior, sisteme anti incendiu, automatizări etc. Mai pe scurt, îți asigurăm toate lucrurile de care ai nevoie pentru a fi în SIGURANȚĂ.

  1. NU ÎȚI PROTEJEZI DOAR CASA, CI ȘI FAMILIA

Un sistem de securitate bazat pe camere video te va ajuta să vezi ce se întâmplă în jurul sau în interiorul casei tale cu doar câteva click-uri. Vei putea vedea dacă se întâmplă ceva care nu pare în regulă afară, dar și în interior, cu ajutorul senzorilor de detectare a mișcării, care, atunci când detectează mișcare, te anunță printr-o notificare pe dispozitivul mobil. De asemenea, vei vedea când și dacă micuții tăi au ajuns acasă sau dacă au plecat la timp la școală/alte activități.

  1. ÎN CAZUL ÎN CARE SE ÎNTÂMPLĂ CEVA, AI DOVADA

Spargerile de case sunt din ce în ce mai dese, iar hoții parcă nu mai au nici o frică. Iar cea mai rea parte este aceea că, să fii prădat de hoți este oricând posibil, mai ales dacă nu ești acasă sau dacă nu îi auzi la timp. Astfel, în cazul în care au reușit să sustragă sau să distrugă anumite lucruri, camerele vor avea dovada faptei, și îți va fi mult mai ușor să faci o plângere, deoarece vei avea dovezi, hoții vor fi la rândul lor prinși mult mai repede, iar tu îți vei recupera bunurile furate sau degradate.

  1. PREVENȚIE

Un sistem de securitate complet îți aduce un cost mult mai mic, în comparație cu un potențial risc. De ce? Ei bine, un sistem de securitate complet constă în camere de supraveghere, sisteme anti incendiu, automatizări și alte lucruri de acest fel. Toate acestea te vor alerta înainte ca răul propriu-zis să se întâmple. Astfel, vei putea lua atitudine mai rapid, iar pericolul va fi înlăturat.

  1. ÎȚI POȚI TRANSFORMA CASA ÎNTR-UNA “SMART”

Sigur te întrebi cum poți face asta. Ei bine, toate funcțiile integrate în sistemul tău de securitate pot fi transpuse pe mobil. Astfel, poți controla tot ceea ce se întâmplă de la distanță, fără prea mult efort. Controlezi tot și vezi tot, ești mereu informat cu ceea ce se întâmplă în casa ta, acesta este cel mai important beneficiu pe care un astfel de sistem îl are.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care un sistem de securitate ți le aduce. Dacă-ți  dorești să adaugi un adevărat plus siguranței tale, optează pentru All Area Systems. Serviciile noastre sunt disponibile pe raza judeţului Vâlcea. Pentru alte judeţe ne puteţi contacta la numărul de telefon 0748954574 pentru a stabili mai multe detalii.


Alte articole