Sistemele de supraveghere video – O necesitate?!

Sistemele de supraveghere video

Fiecare dintre noi ne dorim sa avem parte de protectie sporita atunci cand vine vorba de propria locuinta. Probabil te intrebi deja daca sistemele de supraveghere video sunt o reala necesitate pentru casa ta. Raspunsul este cat se poate de simplu: Da!

Astazi iti prezentam cateva dintre motivele pentru care achizitionarea unui sistem de supraveghere video se dovedeste a fi cea mai buna investitie pentru un imobil.

Descurajeaza infractorii

Da, da! Ai citit bine! Stiai ca montarea unui sistem de supraveghere video diminueaza riscul unei spargeri? Potrivit specialistilor, frica de a fi surprinsi pe camerele video ii descurajeaza pe raufacatori si ii face sa abandoneze planul de a intra prin efractie intr-un spatiu. Statisticile indica o scadere de mai bine de 60% a numarului spargerilor inregistrate in randul imobilelor prevazute cu astfel de sisteme de supraveghere. Camerele video se vor amplasa in locuri cat mai vizibile, pentru a nu trece neobservate in randul trecatorilor. Ba mai mult, poti opta pentru aplicarea unui indicator care sa ateste prezenta sistemului de supraveghere in incinta casei tale!

Monitorizeaza in permanenta locuinta

Auzi sunete suspecte in timp ce te afli in interiorul casei si iti doresti sa elimini suspiciunile? Verifica aplicatia de pe telefon si vei vedea imagini in timp real cu spatiul exterior. Obisnuiesti sa pleci deseori de acasa in vacanta sau in interes de serviciu? Cu atat mai simplu! Vei uita de griji si vei putea sa vezi cum stau lucrurile la tine acasa, cu doar un click. Recomandarea noastra este sa iti indrepti atentia catre un sistem de supraveghere video prevazut cu detectori de miscare, pentru a primi o notificare pe telefon in cazul in care o persoana patrunde in perimetrul de actiune al sistemului.

Raportul calitate pret este excelent

Nu trebuie sa depasesti bugetul pentru a instala un sistem de supraveghere eficient. Odata cu avansarea tehnologiei, preturile sistemelor de supraveghere au devenit din ce in ce mai accesibile pentru utilizatori. Vei gasi modelul care te intereseaza si ai ocazia de a solicita o oferta personalizata, in functie de necesitatile pe care le ai.

Costurile de intretinere sunt reduse

Interesant este si faptul ca sistemele de supraveghere video prezinta costuri de intretinere relativ reduse, iar dupa instalare trebuie doar sa te asiguri ca indepartezi praful de pe suprafata lor din cand in cand. Colaboreaza cu o echipa de specialisti, cum ar fi All Area Systems si vei vedea ca ai parte de suport tehnic si de verificari permanente ale sistemelor de supraveghere video.

Toate acestea fiind zise, exista o serie de beneficii de luat in calcul atunci cand iti doresti sa achizitionezi un sistem de supraveghere video. Ia aminte la avantajele prezentate anterior si protejeaza-ti casa si familia instaland un sistem de supraveghere video de ultima generatie!


Alte articole