Vreau să fiu contactat de un specialist

SIGURANȚĂ PENTRU AFACEREA TA

Protecția afacerii tale este la fel de importantă pentru noi. Spațiile comerciale, depozitele, halele de producție, spațiile de birouri sau instituțiile de interes public pot fi acum în siguranță cu ajutorul soluțiilor de protecție All Area Systems. Împreună cu sisteme de detecție și semnalizare efracție sau sisteme de control acces, supravegherea video asigură un grad ridicat de securitate. Pentru că susținem necesitățile afacerii tale, specialiștii All Area Systems îți pun la dispoziție soluții inovatoare pentru a o menține în siguranță.

Care sunt soluțiile de protecție pentru afacerea ta?


Antiefracție

Control acces

Antiincendiu

Date, voce (internet, telefonie)

Senzori perimetrali

Video interfon

Supraveghere video

Oferă un plus de siguranță prin monitorizare permanentă!

Un sistem de supraveghere video bine instalat și configurat poate aduce un plus de siguranță prin monitorizarea în timp real sau prin stocarea imaginilor video a evenimentelor, persoanelor sau obiectivelor vizate.

Camere LPR

Camere citire număr înmatriculare auto

Accesul în diferite incinte cu acces controlat poate deveni facil cu ajutorul camerelor LPR (citire număr înmatriculare auto). Acestea sunt dedicate controlului automat al porților/barierelor în momentul recunoașterii numerelor de înmatriculare ale vehiculelor alfate într-o bază de date predefinită.


CONTROL ACCES

Vei știi întotdeauna cine se află în firma ta!

Îți oferim soluții complete, adaptate cerințelor tale și atunci când vine vorba despre sistemele de control acces.

Acestea pot asigura securitatea organizației monitorizând persoanele care intră în incinta unei clădiri securizate până la părăsirea acesteia. Soluțiile control acces și pontaj pot reprezenta un real ajutor în ceea ce privește administrarea eficientă a resurselor umane.

PROTECȚIE PERIMETRALĂ

Obiectivele importante, în permanență protejate!

Sistemele de protecție perimetrală sunt ideale pentru protejarea anumitor zone și obiective de tentativele de intrare prin efracție.

Barierele cu infraroșu și barierele cu microunde reprezintă soluții ce pot fi implementate în cazul protecției perimetrale.


ANTIEFRACȚIE

Ține infractorii departe de bunurile tale!

Beneficiezi de protecție garantată cu soluțiile de detecție și sistemele antiefracție All Area Systems.

Sistemele de alarmă antiefracție protejează căile prin care musafirii nepoftiți pot pătrunde într-o clădire. Securitatea locurilor protejate poate fi îmbunătățită prin mijloace specifice, alarmele false putând fi reduse la minim. Astfel, specialiștii All Area Systems îți oferă consultanță în alegerea echipamentelor potrivite, în funcție de specificul afacerii tale.
Montarea unor senzori de mișcare, a senzorilor șoc (seif), detectoarele geam spart, butoanele/pedalele de panică reprezintă doar câteva dintre soluțiile pentru care poți opta atunci când e vorba despre protejarea lucrurilor importante.
Sistemele antiefracție pot include:
  • Senzori de mișcare
  • Contacte magnetice
  • Tastatură
  • Centrală alarmă
  • Diferite module pentru comunicație (telefon, dispecerat)
  • Sirenă (interior și exterior)
  • Rețelistică

Care sunt beneficiile sistemelor de protecție pentru afacerea ta?

Ai posbilitatea de a controla permanent sistemele de securitate ale afacerii tale.

  • Conectezi sau deconectezi sistemul de alarmare
  • Vezi tot ce se întâmpla cu afacerea ta oriunde ai fi
  • Primești imagini de calitate în timp real