Pleci in vacanta? Instaleaza un sistem de supraveghere video si uita de griji!

sistem de supraveghere

Ne aflam in cea mai frumoasa perioada din an, perioada concediilor de vara. Vorbim despre acel moment la care am visat inca din lunile de iarna, nu-i asa? Cu toate acestea, ori de cate ori ne aflam departe de casa, grijile par sa ne copleseasca. Ti se intampla deseori sa stai relaxat la piscina si sa savurezi un cocktail, insa gandurile tale se indreapta spre locuinta aflata la sute sau mii de kilometri departare? Ei bine, exista o varianta optima prin care poti sa fii cu ochii pe casa, desi nu te afli la domiciliu. Dupa cum probabil ai ghicit deja, este vorba despre sistemele de supraveghere video.

Potrivit statisticilor inregistrate in ultimii ani, in luna iulie se inregistreaza cele mai multe spargeri ale locuintelor. Infractorii asteapta momentul in care proprietarii pleaca in vacanta, tocmai pentru ca atunci imobilele nu sunt supravegheate de catre nimeni.

Aici intervii tu si iei legatura cu o firma specializata in montarea sistemelor de supraveghere video. Camerele video de ultima generatie sunt plasate strategic in mai multe puncte cheie ale locuintei, reusind sa surprinda cadre din toate unghiurile. Interesant este faptul ca sistemul de supraveghere este conectat la internet, fapt ce permite utilizatorilor vizionarea in timp real a videoclipurilor inregistrate la domiciliu, de pe telefon, tableta sau laptop.

Ce poate fi mai interesant decat sa ai parte de monitorizare in timp real si sa poti verifica ce se intampla acasa, indiferent de locul in care te-ai afla?

Ceea ce este bine de stiut este faptul primesti alerte instantanee in cazul in care sistemul detecteaza miscari sau orice alt eveniment neobisnuit. In acest mod, vei putea sa sesizezi organele legii in doar cateva secunde, fapt esential in cazul producerii unui eveniment neplacut.

Potrivit cercetatorilor, simpla prezenta a camerelor de supraveghere are rolul de a descuraja infractorii, deoarece acestia sunt constienti de faptul ca le-ar putea fi desconspirata identitatea cu usurinta. Totusi, in cazul in care se produce un eveniment neplacut, imaginile surprinse de camere pot fi utilizate in ancheta.

La momentul actual, exista o gama variata de sisteme de supraveghere video de ultima generatie. Camerele prezinta vizibilitate si pe timp de noapte, un aspect mai mult decat important pentru utilizatori. Gratie modalitatii optime de stocare a datelor, vei avea acces la videoclipuri ori de cate ori iti doresti.

Prin urmare, un sistem de supraveghere video se dovedeste a fi o investitie inteligenta pentru a-ti securiza locuinta pe intreaga durata a anului, nu doar in perioada in care pleci in concediu. Bucura-te de zilele de vacanta si asigura-te ca locuinta ta este atent monitorizata in orice clipa!


Alte articole