Instaleaza un sistem de supraveghere si pleaca in vacanta fara griji!

sistem de supraveghere

Ne aflam in plin sezon estival, cand o mare parte din proprietarii imobilelor isi planifica un concediu in Romania sau in afara granitelor. O vacanta este un prilej perfect pentru a te relaxa si a uita de stresul acumulat in ultima perioada, insa ori de cate ori te gandesti la o deplasare, iti aduci aminte ca iti lasi proprietatea complet nesupravegheata. Devii anxios la gandul ca o persoana straina ar putea patrunde in casa ta si ai putea deveni chiar tu tinta raufacatorilor? Ei bine, preventia este cea mai sigura cale de a-ti pastra locuinta intr-o stare optima, departe de incidentele neplacute. Specialistii sunt de parere ca instalarea unui sistem de supraveghere video este cea mai buna varianta la care pot apela detinatorii unui imobil.

Ceea ce este bine de stiut este faptul ca la momentul actual exista o gama diversa de sisteme de supraveghere video, deci nu trebuie decat sa faci alegerea potrivita. Pe piata producatoare vei regasi atat modele clasice, dar si camere de supraveghere IP ce permit inregistrarea in Cloud. Recomandarea noastra este sa te gandesti foarte bine la dimensiunea casei tale, dar si la zonele ce necesita a fi monitorizate video. Daca unele modele au o raza de actiune mai mica, altele permit supravegherea unui perimetru mult mai mare.

Importanta este si modalitatea de amplasare a camerelor video. Exista cateva unghiuri prioritare, cum ar fi usile, ferestrele si curtea exterioara. Asigura-te ca sistemul de supraveghere acopera toate aceste puncte cheie si ca permite inregistrarea unor imagini de inalta calitate. Nu uita sa conectezi camerele de supraveghere la o sursa de energie electrica si la reteaua de Wi-Fi. In acest mod, ai ocazia sa vizionezi imagini live, chiar daca te afli la mii de kilometri departare de casa.

Stiai ca vei primi o notificare pe telefon in cazul in care sistemul de supraveghere detecteaza o activitate suspecta? In acest mod, vei putea semnala imediat organele de ordine publica in cazul in care te confrunti cu un incident neplacut. Urmeaza sa pleci in vacanta? Atunci informeaza-ti vecinii cu privire la faptul ca ai instalat un sistem de supraveghere video. In cele mai multe cazuri, sistemele de supraveghere video sunt prevazute si cu alarma, iar aceasta se activeaza in momentul in care senzorii de miscare detecteaza activitate in raza de actiune.

Prin urmare, sistemul de supraveghere video este o reala necesitate in societatea moderna. Colaboreaza cu o firma specializata in sistemele antiefractie si fa cea mai buna investitie pentru casa ta! Apeleaza la specialistii All Area Systems si cere o oferta personalizata pentru tine si necesitatile tale!


Alte articole