Asigură protecția afacerii tale în doar 3 pași simpli

protecția afacerii

Atunci când vine vorba despre siguranța afacerii, trebuie să iei în considerare cele mai bune soluții în funcție de nevoile business-ului tău. Indiferent că vorbim despre clădiri de birouri, hale de producție sau depozite, fiecare are nevoie de un sistem de securitate bine pus la punct în funcție de vulnerabilități.

Din nefericire, rata intrărilor prin efracție este în continuare destul de ridicată, iar majoritatea administratorilor de afaceri ajung să apeleze la ajutorul unei firme de securitate doar după un eventual furt. Cel mai bine previi o astfel de situație neplăcută care poate provoca daune materiale serioase afacerii tale, nu? Dacă te întrebi cum și de unde pornești, noi suntem aici să te ajutăm cu sfaturi, iar în doar 3 pași simpli știi că afacerea ta este în siguranță. 

1. Realizează o analiză SWOT

Înainte de a contacta o firmă specializată în domeniu, de mare ajutor este realizarea unei analize SWOT pentru a identifica exact la ce vulnerabilități este supusă afacerea ta din punct de vedere al securității. Este bine să iei în calcul factori precum: 

Poziționarea geografică a afacerii tale și determinarea gradului de risc în funcție de zonă
Știm că la început de drum de multe ori o chirie mai scăzută pare mai avantajoasă, însă acest factor vine la pachet cu o amplasare într-o zonă cu grad de risc mediu sau ridicat. Ori, în cazul halelor de producție sau a depozitelor, de multe ori se optează pentru amplasare în zona periferică a orașului, care poate reprezenta un obiectiv cheie pentru infractori. Un pas important este să determini în ce zonă te afli. 

Discută cu administratorii din zonă
O altă idee de luat în calcul este să discuți cu cei care au deja sediul în zonă de mai multă vreme. Ei te pot ajuta cu informații clare și concrete legate de eventualele probleme de securitate. Sharing is caring, iar informațiile de la vecini pot fi mult mai valoroase decât statisticile neactualizate de pe internet. 

Apreciază elementele de securitate deja implementate<
În cazul unei eventuale tentative de intrare prin efracție, consideri că elementele de securitate sunt suficiente pentru a proteja perimetrul afacerii tale, dar și bunurile? Un role play creativ este oricând bine-venit. Dacă ai fi tu infractorul, pe unde și cum ai intra? Găsești răspunsuri? Atunci este limpede că afacerea ta nu beneficiază de o protecție suficientă și eficientă. 

2. Contactează o echipă specializată care te poate ajuta

De ce să nu fie acesta primul pas? Pentru că deși firmele în domeniu au o experiență vastă, nimeni nu îți cunoaște afacerea mai bine decât tine. După ce ai clarificat în mare care sunt riscurile la care business-ul tău este supus, poți contacta cu încredere o echipă specializată care să te ajute cu găsirea unor soluții adaptate nevoilor afacerii tale.

Printre cele mai bune sisteme de securitate pentru afaceri se numără:

  • Sistemele antiefracție
  • Senzorii perimetrali
  • Camerele LPR
  • Control acces și multe altele. 

3. Transformă consultanța în colaborare de lungă durată

Odată ce ați stabilit împreună care sunt cele mai bune sisteme de securitate pentru afacerea ta, următorul pas este să transformi soluțiile de pe hârtie în realitate. Alege o firmă specializată care îți inspiră încredere și care vine cu soluții moderne și profesioniste adaptate business-ului tău. Tot ce mai rămâne de făcut este să încheiați un contract și ca firma specializată să se ocupe de implementarea soluțiilor personalizate. Ulterior, ai scăpat de grijile că afacerea ta este în pericol. 

Concluzie

Instalarea unui sistem de securitate nu este un moft, ci reprezintă o măsură de protecție a afacerii tale! Anticipează în loc să te confrunți cu consecințele unor daune provocate de un furt! 

Echipa All Area Systems îți stă la dispoziție în Râmnicu Vâlcea cu sisteme de securitate moderne și personalizate pentru tine și afacerea ta! Cu o vastă experiență în domeniu, suntem pregătiți să găsim soluții și la cele mai complicate probleme! 


Alte articole